Oplossingen

Mogelijke oplossingen

 PLC Programma bouw op maat.

 
Wij helpen u uit de brand!

Engineering

 

Paneelbouw

Paneelbouw en industriële montage vormen een belangrijke schakel in een projectrealisatie.

Na het afronden van de hardware engineering en werkvoorbereiding  start de paneelbouw. 

Hiervoor beschikken wij over een up-to-date geoutilleerde werkplaats waarbij onze  medewerkers zorg dragen voor het assembleren, bedraden en testen van besturings-, meet- en regel- , PLC - of  MMC-panelen.

Er wordt optimaal gebruik gemaakt van moderne montagetechnieken en hulpmiddelen waardoor wij een interessante partner zijn voor klantspecifieke, enkelvoudig of seriematig, paneelbouw van groot tot klein.

Na het bouwen van de panelen voeren wij een uitgebreide test uit zodat wij er zeker van zijn dat er wordt geleverd wat er is geëngineerd.
Afhankelijk of wij enkel een paneel leveren of dat er een totaaloplossing is geboden stellen wij u in de gelegenheid of wordt er door ons zelf een zg. Factory Acceptation Test (FAT)  gehouden.
Kortom een door ons gebouwd paneel verlaat niet zonder een eindcontrole onze werkplaats zodat er in "het veld" volledig kan worden geconcentreerd op de overige werkzaamheden.

 

Systeem integrator

 Door onze onafhankelijkheid zijn we in staat om een functie als system integrator te vervullen waarbij we verschillende componenten en systemen op een slimme wijze kunnen ontwerpen, bouwen en koppelen.

 

Software ontwikkeling

 

Inbedrijfstelling

 

Beheer & Onderhoud

 

Ontzorgen